Tussen Andreasplein en Zwarte Pad - Vijfde jaargang

Hét literaire jaarboek voor Nieuw-West

Fred Martin en Jan-Paul van Spaendonck (red.)

Tussen Andreasplein en Zwarte Pad - Vijfde jaargang

Het originele literaire jaarboek voor Nieuw-West viert dit jaar zijn eerste lustrum. Dit deel van Amsterdam blijkt nog steeds schrijvers - gearriveerd of beginnend - te inspireren. Eenentwintig auteurs, met grotendeels nieuw werk gebundeld.

Met bijdragen van:

Thomas van Aalten, Peter Boonstra, Herwolt van Doornen, Robert Eksteen, Jerzy Gawronski, Patrick van den Hanenberg, Hugo Hoes, Ingrid Hoogervorst, Sybren Kalkman, Auke Kok, Bas Kok, Pim Ligtvoet, Fred Martin, Raymond Moolenburgh, Robert von Reeken, Thom Roep, Huug Samuël, Jan-Paul van Spaendonck, Mirella de Vreeze, Hans van Wetering en Sylvia Witteman.

ISBN 978-94-90586-23-2

ook als e-book verkrijgbaar (niet via deze website)

In winkelwagen plaatsen
 naar mijn winkelwagen

14,8 x 21 cm, 128 pagina's, € 9,90

Deze uitgave werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het

Voor de eerste keer hebben we in deze editie ook twee bijdragen die op onze website verder worden uitgediept:

Onze boeken zijn bij iedere boekhandel te bestellen. Maar door rechtstreeks bij Stichting de Driehoek te kopen, steunt u ons (vrijwilligers-)werk extra.