Fotowebsite 'Nieuw-West 60'

(www.Slotervaart50.nl)

Tot voor kort onderhielden we een aparte website slotervaart50.nl, met heel veel foto's, en beperkte extra informatie. Het werk weegt niet op tegen de extra mogelijkheden; vandaar dat we nu de fotowebsite in zijn geheel opnemen op deze pagina. Andere informatie zal stapsgewijs worden overgeheveld. De foto's kunt u via de link hieronder bekijken (opent in nieuw venster).

*****

Op 19 oktober 1955 betrokken de eerste bewoners van Tuinstad Slotervaart hun woning. Bij de vijftigste verjaardag van deze gebeurtenis stelde Stichting de Driehoek op verzoek van het stadsdeel een website samen met foto's van alle straten in Slotervaart.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, en zijn de stadsdelen Slotervaart, Geuzenveld en Osdorp samengevoegd tot Nieuw-West. Deze website is daarom ook uitgebreid met de beide andere stadsdelen. Maar we missen nog héél veel foto's van straten. Heeft u nog oude foto's liggen? dan willen we die graag plaatsen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw foto's, of laat ons ze voor u inscannen.

Bekijk de 2.000 foto's