De Meermin, het Monster en de Maan

Laura is een meisje van elf. Ze is niet gelukkig thuis en verdwijnt graag in haar fantasiewereld. Samen met haar ruziënde ouders en haar twee pestkoppen van broers woont ze aan de rand van de grote stad, vlak bij de Plas. Volgens de legenden huist er een afschrikwekkend monster in de diepten van dat water. Op een avond in de herfst vlucht Laura het huis uit en ontmoet ze in de wildernis aan de waterkant een geheimzinnige oude zwerver. Die vertelt haar de ware geschiedenis van het monster van de Plas. Een verhaal van haat, betovering, liefde en verandering, dat ook Laura’s kijk op de wereld blijvend verandert.

Jan-Paul van Spaendonck schreef de tekst; Rosanne van Spaendonck verzorgde de schitterende illustraties bij dit boek dat niet alleen kinderen (vanaf AVI-7M) maar ook volwassenen zal kunnen boeien.

ISBN 978-94-90586-20-1
21 x 21 cm, gebonden, full colour,
84 pagina's, € 13,90

Bestel ! 

Een meeslepend verhaal voor jong en oud, met prachtige illustraties. Een heel mooi uitgegeven boek dat ik in één ruk heb uitgelezen.
(Peter Loeb, vm. uitgever)

 

Onze boeken zijn bij iedere boekhandel te bestellen. Maar door rechtstreeks bij Stichting de Driehoek te kopen, steunt u ons (vrijwilligers-)werk extra.